Η εταιρεία Linette Hellas SA δραστηριοποιείται στο χώρο παραγωγής παιδικών πανών από το 1986, δημιουργώντας τις πάνες Nannys καθώς και πάνες ιδιωτικής ετικέτας.

Οι εγκαταστάσεις και τα γραφεία της εταιρείας Linette Hellas S.A. βρίσκονται στη βιομηχανική περιοχή Θήβας σε μια έκταση 20000 τμ. Εκεί στεγάζονται τα υπερσύγχρονα μηχανήματά μας, τα εργαστήρια μας, οι αποθήκες και τα γραφεία εξυπηρέτησης των πελατών μας. Η συνολική παραγωγή μας ανέρχεται στα 150 εκατομμύρια τεμάχια το χρόνο.

Στόχος της εταιρείας είναι η δημιουργία και προσφορά προϊόντων για το μωρό, χωρίς κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα, εξασφαλισμένη από συνεχείς ελέγχους σε κάθε στάδιο παραγωγής, από τα υλικά μέχρι και το τελικό προϊόν.

Τα Nannys αποτελούν μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων με σκοπό να χαρίσουμε στα μωρά σας άνεση και φροντίδα με την υπευθυνότητα που μας διακρίνει.

Η σημαντικότερη απόδειξη της ποιότητας και της υπεροχής μας είναι οι ικανοποιημένοι πελάτες μας. Τα θετικά τους σχόλια και η πολύ καλή σχέση εμπιστοσύνης που έχει αναπτυχτεί μεταξύ μας είναι η πιο ζωντανή αναγνώριση των πολυετών προσπαθειών μας.

Τα προϊόντα Nannys διατίθενται στα καταστήματα Jumbo, Alex Pack, My market, Metro, Grand Μασούτης και μια σειρά άλλων καταστημάτων.

Η εταιρεία μας , κατανοώντας και σεβόμενοι τις οικονομικές δυσκολίες της σύγχρονης κοινωνίας και υπηρετώντας πάντα τους μοντέρνους γονείς οι οποίοι ζουν καθημερινά με την πίεση του χρόνου, σας ενημερώνει για την νέα της υπηρεσία που αφορά :

Παράδοση όλων μας των προϊόντων στο σπίτι χωρίς να σας επιβαρύνουμε με έξοδα αποστολής και σε πολύ προνομιακές τιμές.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για την νέα μας υπηρεσία στα τηλέφωνα 2262071710-2262071711 ή στο 8001111999 (χωρίς χρέωση).(Η διανομή μπορεί να γίνει πανελλαδικά.)

Η Linette Hellas S.A διαθέτει μια σειρά προϊόντων υψηλής ποιότητας τα οποία αφορούν στην παιδική φροντίδα αλλά και στη ίδια την γυναίκα.

Η ποιότητα των προϊόντων της πιστοποιείται από το TuV InterCert EN ISO 9001:2008